keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tiedän mitä haluan, en vain tiedä kuinka saan sen.

HeippaHei! 
Nonii voisin alottaa näin, et monet  blogin pitäjät saa anonyymeiltä ja muiltakin välillä tosi ilkeitä kommentteja. Ite aattelin etten koskaan tuu joutuun niitten uhriksi, koska ei mun blogista tyyliin tiä ketää:D Mutta sitten niitä tuli ja niit on tullu tosi monille kavereille. Eka ajatus oli et oikeesti kenel on noin tylsää et pitää ruveta muiden blogei käymää läpi ja haukkumaan ja ku niis kommenteis oo mtn järkee ja en nyt rupee angstaa niistä enempää, jos joku ny haluu alentua tolle tasolle ni sitten alentuu. Kieltämättä kommentit sai miettimään, et lopettaisinko koko blogin mut sitten yksi viisaista kaverestani sano et sitähä anonyymihaukkujat hakee, ni päätin et mä en tasan anna niille sitä mielihyvää(: Otan monet asiat itteeni, mut tajusin et nois kommenteis oo mitää järkee, servailutki iha amatööritasosii:D Et jos ihmine ei tosiaan saa mistään muusta mielihyvää ku haukkumalla toisia ni säälin aidosti sitä.

Mutta tosiaa siitä enempää meil oli tänäää "rinsessapäivä" eli itsenäisyyspäivän tanssit ja se oli iha sikaupeaa! Kaikki tai no melkein kaikki tanssi ja tunnelma oli ihana! Sen jälkeen mentiinki Ilonankaa Pauliinalle ja leivottiin pipareita(; Sekä illal mentiin Pauliinankaa kattoon se Nightmare eli se salkkarikauhu leffa, joka kyl enemmä nauratti ku pelotti:D Kyl huomas et oli suomalainen... kaikel kunnioituksel(: Mutta Joonatan hahmona sieläkin ihastutti<3

Mitä pikkuserkumpi sen herkumpi eiku mitä?;D
murmelit<3
Noin pientä joulufiilistelyyy!(;(;(;(;(; enää eiku 19pv<3

ps. Älkää ihmetelkö mun otsikoita, koska ne ei yleensä liity mun postauksiini ne on vaa sanoja jotka kuvaa mun tunteita jsut sil hetkel(:

terkuuiiin Jannu(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti